De échte, doorleefde verhalen

Er is de afgelopen maanden veel gesproken en geschreven over de pluimveesector in Nederland. In de politiek, de kranten en op radio en TV. De pluimveesector is onderdeel geworden van een maatschappelijke discussie.

We hebben de Nederlandse bevolking gevraagd hoe zij over de pluimveesector denken. Wij  willen nu ook de persoonlijke verhalen van mensen die werkzaam zijn in de pluimveesector laten horen aan de politiek, de media, de maatschappelijke organisaties en de Nederlandse bevolking. Wat doet het met u? Welke emoties roept het op? Wat betekent het in uw dagelijkse werk? Welke ambitie heeft u? Hoe ziet u de toekomst? Kortom: we zijn op zoek naar de échte, doorleefde verhalen.

Alleen met toestemming!

Uw verhaal zal niet zonder uw nadrukkelijke toestemming worden gepubliceerd of verspreid. Uw verhaal wordt na het verzenden dus ook niet zichtbaar op de website. Vermeld in het formulier uw telefoonnummer, zodat wij u altijd kunnen contacten. Ook uw persoonlijke gegevens zullen niet zonder uw nadrukkelijke toestemming worden gepubliceerd of verspreid.

Pluimveesector onderzoek - wat vindt Nederland?

Vertel ons uw verhaal

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Voeg hier een bestand in, zoals een foto of een Word document! De volgende bestanden zijn toegestaan: Word, PDF, GIF en JPG. U kunt uw verhaal dus ook in Word schrijven en hier uploaden.

     

    Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Linkedin